Actie geldig vanaf 8 februari t/m 29 februari 24

(actie alleen geldig voor nieuwe klanten) actie niet geldig bij Loods 5.

  • Gratis bezorging en montage in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden
  • Productie uit eigen fabriek (NL)
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Tafels op maat

Wanneer je op zoek bent naar een eettafel, salontafel, of vergadertafel kom je een tal van mogelijkheden tegen waardoor kiezen een lastige opgave kan worden. Om je te helpen bij het vinden van de ideale tafel bied Bogard de mogelijkheid om tafels op maat samen te laten stellen. Eerst maak je de keuze uit verschillende vormen tafelbladen zoals rond, ovaal of rechthoekig.

Vervolgens kan je kiezen uit verschillende materialen zoals beton, linoleum of eiken fineer met daarbij ook nog keuze uit tal van kleuren. Daarna heb je ook de keuze in lengte en onderstel, hierdoor past jouw tafel ook echt bij jouw wensen, interieur en smaak.

Onze tafels worden vol passie handgemaakt in onze werkplaats in Nederland. En dit met het oog voor duurzaamheid en milieu.
Aangezien wij alles op maat voor je maken, is het niet mogelijk om onze producten te retourneren.

Stel hier uw eigen Bogard Tafel op maat samen:

Stap 1:  Kies uw vorm blad
Stap 2: Kies uw tafelblad afwerking
Stap 3: Kies de afmetingen van uw tafelblad
Stap 4: Kies uw onderstel
Stap 5: Verstuur uw aanvraagformulier

Door het versturen van uw aanvraagformulier krijgt u van ons een vrijblijvende offerte/ proforma nota per email toegestuurd. Indien u hiermee akkoord gaat dan ontvangen we graag de bevestiging hiervan middels een reply op de email.  Hierna zal de productie van de door u samengestelde tafel op maat in gang gezet worden. Zodra de tafel gereed is nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor de levering hiervan.

Productie ligt op ca. 6 weken, er zal in overleg met ons uitgeleverd worden rond week 7/8 dit hangt af van de drukte.